Politica de confidentialitate

LAND TRAVEL - Agentie de turism

  landtravel.ro > Politica de confidentialitate

Destinatii


Croatia
Austria
Bulgaria
Romania
Turcia
Grecia


Sejururi


Litoral
Munte


Informatii utile


Licenta turism
Contract turism


Suport


Contact
Protectia Consumatorilor
Lista comisariate ANPC
INFO CONSUMATOR
0800.080.999
M.D.R.T.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
0800.86.82.82


Politica de confidentialitate

Angajamentul nostru este sa respectam si protejam politica de confidentialitate a clientilor nostri. Regulamentul nostru cere tuturor angajatilor sa respecte fiecare lege sau regula morala care este fixata pentru fiecare serviciu oferit. In plus, regulamentul nostru cere in mod deosebit concordanta cu cererile legale si politica companiei in legatura cu securitatea si intimitatea inregistrari clientului. Angajatii care nu respecta standardele cerute din regulamentul nostru pot fi sanctionati si in ultima instanta actionati in justitie sau si concediati.

SCOPUL POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica privata se aplica clientilor si vizitatorilor web din Romania. Ea identifica tipul de date si informatii pe care le aduna landtravel.ro, cum sa fie folosit, si pasii care trebuie urmati pentru a proteja intimitatea fiecarui client in parte.

MODALITATI DE PUNERE IN APLICARE A POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Daca va abonati la serviciile noastre, noi va oferim posibilitatea de a cere ca informatiile dumneavoastra personale (numele, adresa de email, numarul de telefon, adresa si celelalte date personale) sa nu fie publicate prin directoare sau sa devina disponibile prin asistenta directoriala. Nu vom dezvalui adresa de e-mail a clientului tertelor persoane pentru comercializarea produselor lor.

Pentru a va asigura ca nu veti primi informatii periodice in legatura cu departamentul marketing-publicitate noi va vom oferi simple instructiuni in fiecare e-mail referitor la marketing-publicitate pentru ca dumneavoastra sa ne instiintati daca ati ales sa nu mai primiti astfel de e-mailuri de la noi. Vom pastra informatia personala a clientului in siguranta si confidentialitate prin mijloace de securitate cum ar fi tehnologia criptata si prin folosirea parolelor de acces pentru informatii personale. Nu vom vinde sub nici o forma informatiile personale ale clientului tertelor persoane.

CE FEL DE INFORMATIE ADUNAM, CUM SE FOLOSESTE

Informatia pe care o adunam, folosim si dezvaluim pentru a furniza produse si servicii: landtravel.ro aduna si foloseste informatii despre clientul sau "informatii individuale de identificare" spre exemplu nume, adresa, numar de telefon pentru a monitoriza calitatea serviciilor oferite clientilor sai si pentru a furniza produse si servicii noi.

Adresele de e-mail pot fi folosite pentru comercializarea produselor si serviciile oferite de catre landtravel.ro. Metodele de marketing in legatura cu adresele de e-mail sunt descrise in alt capitol in aceasta politica de confidentialitate. Este posibil sa dezvaluim informatia necesara si tertelor persoane, dar numai sub forma de statistici ale profilurilor clientilor nostrii.

INFORMATIA PE CARE O FURNIZAM TERTELOR PERSOANE

landtravel.ro nu va dezvalui informatiile personale ale clientilor sai (cum ar fi: nume, adresa, numarul de telefon, adresa de email sau datele personale) tertelor persoane pentru comercializarea produselor sau a serviciilor lor. landtravel.ro este obligata sa dezavaluie informatii personale ale unui client cand acestea sunt cerute prin lege. De asemenea noi vom dezvalui informatii in cazul in care acest lucru ar preveni comiterea unor infractiuni in legatura cu anumite servicii web.

MESAJE COMERCIALE SAU PROMOTIONALE

In mod periodic noi trimitem clientului e-mailuri in legatura cu produsele noi oferite si/sau promotii speciale. Daca nu veti dori sa primiti aceste emailuri va puteti dezabona. Aceste instructiuni se regasesc in fiecare mesaj (newsletter sau mesaj promotional).

CAuta oferta
Tara
Regiune
Statiune
Transport
Relief
Sejur
Stele hotel

Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute
despre destinatiile preferate. Afla despre
ofertele noastre speciale, si nu numai.
E-Mail
Intimitatea ta este protejata.
A se vedea politica noastra de confidentialitate.

© 2024 landtravel.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii :: Politica de confidentialitate :: Copyright :: Contact 

Apartamente Pipera : Body-uri Bebelusi : Parfumuri Dama
Firme constructii : Pro TV Online
Se recomanda utilizarea browser-elor: Internet Explorer, Mozzila Firefox, Chrome la o rezolutie minima de 1152x864
Pagina generata in 0.0596 sec.
Dezvoltat de SC NET LAND TRAVEL SRL