Copyright

LAND TRAVEL - Agentie de turism

  landtravel.ro > Copyright

Destinatii


Croatia
Austria
Bulgaria
Romania
Turcia
Grecia


Sejururi


Litoral
Munte


Informatii utile


Licenta turism
Contract turism


Suport


Contact
Protectia Consumatorilor
Lista comisariate ANPC
INFO CONSUMATOR
0800.080.999
M.D.R.T.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
0800.86.82.82


Copyright

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de landtravel.ro denumit in continuare DETINATOR sau de clientii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a detinatorului.

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Detinatorului sau a clientilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara din partea Detinatorului sau a proprietarului drepturilor de autor in cauza.

 

Toate informatiile continute in website-ului landtravel.ro sunt proprietatea Detinatorului, sau a partenerilor la care aceasta este afiliata. Orice folosire a informatiilor continute pe website-ul landtravel.ro fara acordul Detinatorului, reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor.

Daca considerati ca orice material de pe acest website, postat de catre landtravel.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

 

Este politica noastra sa nu acceptam sau sa luam in consideratie orice alte idei sau materiale nesolicitate. Nu trimiteti niciodata nici un fel de astfel de material. Daca incalcati aceasta reglementare, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi vor fi proprietatea noastra libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane. Vom putea folosi aceste materile in orice scop, incluzand publicitatea, promotii, fara a fi obligati sa platim compensantii sau orice altfel de obligatii nimanui.

CAuta oferta
Tara
Regiune
Statiune
Transport
Relief
Sejur
Stele hotel

Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute
despre destinatiile preferate. Afla despre
ofertele noastre speciale, si nu numai.
E-Mail
Intimitatea ta este protejata.
A se vedea politica noastra de confidentialitate.

© 2024 landtravel.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii :: Politica de confidentialitate :: Copyright :: Contact 

Apartamente Pipera : Body-uri Bebelusi : Parfumuri Dama
Firme constructii : Pro TV Online
Se recomanda utilizarea browser-elor: Internet Explorer, Mozzila Firefox, Chrome la o rezolutie minima de 1152x864
Pagina generata in 0.1130 sec.
Dezvoltat de SC NET LAND TRAVEL SRL